Din acest weekend, orădenii pot juca şah pe tablele amenajate în parcuri, gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest weekend orădenii se pot relaxa în zilele frumoase de primăvară cu o partidă de şah. Patru parcuri din Oradea au fost dotate cu ansambluri de mese, bănci şi table de şah. Valoarea investiţiei este de peste 2.000 de euro. Reprezentanţii primăriei spun însă că investiţia merită. Noul mobilier nu necesită întreţinere şi are o durată de viaţă mai mare de 10 ani.

Primăria Oradea a cumpărat recent opt ansambluri formate din masă, bănci şi tablă de şah, care au fost amplasate în parcurile  1 Decembrie, 22 Decembrie, I. C. Brătianu şi în parcul Petofi. Astfel, de acum, orădenii vor putea profita din plin de zilele frumoase de primăvară, ieşind în parc la o partidă de şah.

"Valoarea contractului de achiziţie a fost de 2870 de euro, furnizorul ansamblurilor fiind S.C. Rainbow Company Production, unicul importator pentru România a profilelor reciclabile din care au fost produse componentele ansamblului" se arată în comunicatul primăriei Oradea.

Vestea bună este  că ansamblurile achiziţionate de municipalitate nu necesită niciun fel de operaţiuni sau materiale de întreţinere. Reprezentanţii primăriei spun că acest mobilier areo durată de viaţă foarte mare, garanţia fiind de  10 ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite