Orădenii care au de plătit taxe la primărie își pot parca mașina în curtea instituției

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a amenajat peste 40 de locuri de parcareîn curtea instituțiie, cu acces din strada Primăriei. Mai mult de jumătate din aceste locuri sunt destinate parcării de scurtă durată și pot fi ocupate pe bază de tichet, timp de maximum două ore. Tichetul poate fi cumpărat din curtea instituției, valoarea fiind de doi lei pentru două ore.

Orădenii pot parca de acum și în curtea interioară a primăriei. Acolo au fost amenajate 44 de locuri de parcare. Dintre acestea 16 sunt marcate cu alb și sunt poziționate în partea dreaptă a curții. Opt din cele 16 locuri marcate cu alb sunt destinate angajaților primăriei și opt pentru restul orădenilor.

În partea stângă a curții sunt amenajate 28 de locuri de parcare marcate cu galben. Toate sunt destinate orădenilor care nu sunt angajați ai primăriei și sunt parcări de scurtă durată. Astfel, aceste locuri pot fi ocupate numai pe bază de tichet pentru maxim două ore.

Tichetul de parcare poate fi procurat de la parcometrul instalat în curtea instituţiei. Acesta funcţionează pe bază de monede, de card bancar şi de cip card. Valoarea unui tichet este de 2 lei/2 ore.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite