Orădenii care nu păstrează curăţenia în oraş riscă amenzi de până la 1.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce primăria orădeană a demarat campania privind curăţenia de primăvară, Poliţia Locală a început să verifice modul în care orădenii ţin cont de obligaţia de a asigura şi păstra curăţenia în oraş. Peste 60 de firme au primit notificări, într-o singură săptămână.

Poliţia Locală reaminteşte agenţilor economici, persoanelor juridice, precum şi orădenilor în general, că au obligaţia de a asigura şi păstra curăţenia. „Persoanele fizice sau juridice (agenţii economici) au obligaţia de a curăţa căile de acces şi trotuarele din jurul incintelor în care îşi desfăşoară activitatea, precum şi de a întreţine spaţiile verzi şi plantaţiile existente pe aceste amplasamente, până la limita carosabilului", se arată într-un comunicat de presă transmis de către primărie.Nerespectarea acestor obligaţii se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 1.500 lei pentru persoane fizice, şi de la 1.500 la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

Notificări

Într-o singură săptămână, agenţii Poliţiei Locale au notificat peste 40 de firme care nu au întreţinut spaţiul verde şi peste 20 de societăţi comerciale care nu au salubrizat trotuarele din jurul incintelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite