Orădenii care au participat la concursul oranizat de Orange și Adevărul pot câștiga un zbor cu balonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! “Adevărul” şi “Orange” provoacă orădenii în această săptămână la o experienţă inedită  deasupra oraşului, în nacela balonului.

Orădenii s-au strâns astăzi în Parcul 1 Decembrie din Oradea să admire balonul Orange. Cei care au participat la concursul organizat de Orange și Adevărul, în cadrul campaniei "Caravana 5 săptămâni în balon", au ocazia, astăzi și mâine, să vadă Oradea de sus. O parte din câștigători au testat deja zborul cu balonul. Unul dintre câștigători este Kovacs Hajnalka, de 35 de ani. Ea a reușit să vadă Parcul 1 Decembrie și împrejurimile din balon. "Din păcate am prins puțin vânt și a fost o senzația mai neplăcută, dar a fost ok", a povestit orădeanca. Ea a câștigat un zbor cu balonul după ce s-a înscris la concurs în Orange Shop. Balonul Orange poposește în Parcul 1 Decembrie sâmbătă și duminică, între orele 14.00-19.00

Invitație la zbor

Orădenii au șansa în acest weekend să redevină copii pentru o zi. Cei care doresc să se înalțe deasupra Oradei au ocazia de a urca în nacelă alături de Căpitanul John Balon sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 19.00, în parcul 1 Decembrie. Doritorii pot avea parte de această experiență inedită dacă se înscriu în concurs completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Oradea. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Un zbor cu balonul la o înălțime de 50 de metri poate fi câștigat de orădeni  și dacă vor cumpăra cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne. În schimbul cărților,oamenii primesc un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi. Preţul unei cărţi este de doar 10,99 lei. Cărțile din colecția Adevărul pot fi cumpărate din Parcul 1 Decembrie până duminică seara.

image

Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu balonul în Parcul 1 Decembrie

Fii pe fază! Aventura continuă

„Caravana 5 săptămâni în balon“ ajunge în Oradea. Vino în weekend în Parcul 1 Decembrie din Oradea să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie până vineri în orice Orange shop sau Orange store din cele două oraşe şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite