FOTO: Orădenii câștigători ai campaniei Orange și Adevărul au privit orașul de sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balon duminică
Balon duminică

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne" şi vezi oraşul de sus! "Adevărul" şi "Orange" provoacă au dăruit în acest weekend  o experienţă inedită  deasupra oraşului, în nacela balonului, la peste 100 de orădeni.

Vezi aici fotogalerie

Orădenii s-au strâns astăzi în Parcul 1 Decembrie din Oradea să admire balonul Orange. Cei care au participat la concursul organizat de Orange și Adevărul, în cadrul campaniei "Caravana 5 săptămâni în balon", au avut ocazia să vadă Oradea de sus, ieri între orele 14.00 și 19.00 și astăzi, în același interval orar. Până duminică la orele 17.00, s-au înălțat deasupra orașului nu mai puțin de 100 de câștigători.

„Mi-a plăcut foarte mult această experiență. Demult îmi doream să zbor cu un balon. Mi-aș fi dorit să dureze mai mult", spune Bianca Ianc, o fată de opt ani și jumătate. Bianca nu a zburat singură, ci alături de tatăl ei. „Bianca mi-a dat curaj să mă urc în balon, dacă  nu era ea, nu m-aș fi dus. Am câștigat acest premiu participând la tombola Orange. A fost o experiență frumoasă",a explicat tatăl Biancăi, Alin Ianc.

Caravana continuă

Caravana 5 săptămâni în balon" continuă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite