Orădenii pot participa la un curs de manager de proiect, la Camera de Comerț Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Badea
Constantin Badea

Orădenii care doresc să învețe să scrie proiecte, în vederea accesării de fonduri structurale, pot participa la cursul derulat la Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor. Cursul de specializare „manager de proiect"se desfășoară în perioadă 12 - 23 februarie 2010.

Pe parcursul celor zece zile de curs, participanții vor parcurge următoarele teme: ciclul de proiect, instrumente structurale alocate României 2007 - 2013, cererea de finanţare - exerciţiu de completare, comunicare şi vizibilitate conform Manualului de Identitate Vizuală, selectarea echipei de proiect, întocmirea bugetului şi realizarea achiziţiilor publice. „Absolvenţii acestui curs dobândesc cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru accesarea fondurilor structurale, derularea şi implementarea proiectelor finanţate prin intermediul fondurilor nerambursabile, în conformitate cu criteriile Comisiei Europene", informează Constantin Badea, directorul CCI Bihor. La final, cursanții vor primi un certificat de absolvire, pentru ocupația de manager proiect, recunoscut la nivel naţional de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Cu cât mai mulți, cu atât mai avantajos

Taxa de participare este de 900 de lei, pentru o persoană. În cazul în care o instituție dorește să trimită la formare două persoane, taxa este de 1.200 lei. Pentru trei persoane, taxa de participare este de 1.500 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite