Orădenii pot afla dacă merită să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii sporturilor de iarnă din Bihor au o nouă pârtie de schi
Iubitorii sporturilor de iarnă din Bihor au o nouă pârtie de schi

Persoanele care se gândesc deja la sărbătorile de iarnă au şansa de a găsi cele mai bune soluţii de petrecere a timpului liber aproape de casă, la Târgul de Turism care se desfăşoară în acest weekend la centrul comercial Era Park, sub genericul „Petrece sărbătorile de iarnă în Bihor".

Pentru că vacanţa de iarnă se apropie cu paşi repezi, Era Park şi Consiliul Judeţean Bihor le oferă orădenilor ocazia de a găsi cele mai bune oferte de sezon. Târgul de Turism se desfăşoară în galeria Era Park, sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00, reunind oferta mai multor agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni din Bihor. Orădenii vor putea astfel alege vacanţa ideală pentru ei, fie că este la un hotel de 4 stele, fie că aleg să petreacă noaptea dintre ani într-o pensiune cochetă în munţi.

Reţeta tradiţională

Cele mai multe pensiuni mizează pe ofertele tradiţionale, aşteptându-şi turiştii cu mâncăruri pregătite după reţete din străbuni. Bihorenii care vor decide că vor să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în judeţ vor avea ocazia să-şi amintească de Crăciunul de odinioară, reprezentanţii pensiunilor organizând seri cu colindători, cu localnici care vor evoca obiceiurile de Sărbători. Preţurile la cazare sunt cuprinse între 200 şi 500 de lei pe persoană, pentru un sejur de cinci zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite