Orădenii care caută mărţişoare inedite le pot găsi la târgurile de la ERA Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de mărţişoare handmade
Târg de mărţişoare handmade

Întâmpinând primăvara, ERA Park le aduce orădenilor două târguri de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase mărţişoare, unele realizate de către beneficiarii unor fundaţii din Oradea.

Târgul de Mărţişor va fi deschis de sâmbătă, 25 februarie, până joi, 1 martie, între orele 10.00 şi 20.00. Orădenii vor avea posibilitatea de a cumpăra cele mai frumoase dovezi de iubire pentru femeile din viaţa lor. O bijuterie, un mic obiect de decor sau un martisor clasic vor fi cadourile perfecte pentru prima zi de primavara din acest an.  

Făcute de mână

Pentru cei care vor sa faca si o fapta buna, marţi, 28 februarie, ASCO (Administratia Sociala Comunitara Oradea) va organiza la ERA Park Targul de Handmade, care va reuni produsele create manual de către beneficiarii a unsprezece fundatii din Oradea. Vizitatorii vor putea cumpara si admira diferite modele de felicitari, tablouri, magneti, martisoare, candele, cutii de bijuterii, semne de carte sau aranjamente florale. Fundatiile participante la Targul care va avea loc intre orele 10.00 si 14.00 sunt: Hospice Emanuel, FRCCF, Asociatia Down, Fundatia People to People, Asociatia Handicapatilor Psihic, Asociatia Smiles, Asociatia SOS Autism, Centrul de Ingrijire de Zi Oradea, Fundatia Bet Hanan, Fundatia Ruhaman si Fundatia de Scleroza Multipla si ADL.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite