Orădenii au dovedit în 2010 că au talent, câștigând multe premii la saloanele naționale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii Clubului Fotografic „Nufărul" din Oradea au obţinut în 2010 o serie de rezultate deosebite, la saloanele naţionale de artă fotografică, luând premii și medalii aproape la fiecare prezentare. Cel mai bun rezultat a fost obținut la salonul național „Cupa Fotocluburilor”.

La prima ediție din 2010 a Salonului Naţional de Artă Fotografică Arad, vernisată în această toamnă, lucrarea artistului fotograf Gheorghe Petrila A.FIAP, „Bătrânul zâmbitor", a fost distinsă cu menţiunea specială a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR). Membrii fotoclubului s-au făcut remarcați şi la prima ediţie a Salonului Naţional „Etnografica", desfăşurată la Slatina, unde artistul fotograf Constantin Dancoglu E.FIAP a obţinut medalia de aur, cea mai înaltă distincție, cu lucrarea „Privirea ei". Lucrarea „La colindat", realizată de către Gheorghe Petrila A. FIAP, a obţinut medalia de bronz AAFR.

De top

Cel mai bun rezultat a fost obţinut la ediţia a doua a Salonului Naţional „Cupa Fotocluburilor", organizată de AAFR, în cadrul ediţiei a doua a Festivalului Naţional, cu participare internaţională, „Luna Fotografiei din România" - la care fotocluburile partenere au participat cu colecţii unitare de câte 10 imagini, cele mai reprezentative 17 organizaţii partenere ale Asociaţiei Naţionale din România, Serbia şi Ucraina. Cea mai înaltă distincţie a salonului, „Cupa Fotocluburilor", a fost acordată colecţiei cunoscutului fotoclub orădean, intitulată "Poveste de iarnă", realizată de artistul fotograf Gheorghe Petrila A.FIAP, într-un decor magnific din Maramureş, care a participat cu succes şi la Salonul Naţional de Artă Fotografică "Mihai Dan-Călinescu" din Craiova, unde a avut două lucrări acceptate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite