Orădenii sunt aşteptaţi cu expoziţii şi concerte la Carnavalul Florilor din Debrecen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţii florale, expoziţii de maşini antice şi concertul lui Ali Campbell, membrul formaţiei UB40 sunt aşii pe care pariază organizatorii carnavalului, unic în Europa. Orădenii care vor să ia parte la cele cinci zile de festin sunt sfătuiţi să-şi facă rezervări cu cel puţi o săptămână înainte de eveniment.

Carnavalul Florilor şi Săptămâna Carnavalului este cel mai mare şi spectaculos eveniment al oraşului  Debreţin. Cele 5 zile ale festivalului se desfăşoară sub însemnul florilor, a muzicii şi a dansului. Compoziţii de flori spectaculoase defilează în oraş pe o distanţă de 5 km-pentru „înflorirea" maşinilor carnavalului se folosesc chiar şi 3 milioane de fire. Caravana florilor este însoţită de formaţii artistice, grupuri de majorete, stegari, fanfare.

Invitatul special de anul acesta este principalul membru formaţiei UB40, Ali Campbell. El va distra mulţimea în data de 19 August în piaţa principală a oraşului. În 20 August, rolul principal va fi deţinut de flori şi maşini antice. Pe data de 21 August carnavalul va fi încheiat tot de o legendă, Bobby McFerrin.

Orădenii care vor să ia parte la carnaval trebuie să ştie că preţul unei camere la pensiunile şi hotelurile centrale, porneşte de la 140 de euro pe noapte, bani în care este inclus micul dejun şi accesul la parcul acvatic. Organizatorii sfătuiesc turiştii să-şi facă rezervări cel puţin cu o săptămână înainte de eveniment.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite