Orădenii divorţează pe repede înainte, cu ajutorul mediatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi orădeni aleg să apeleze la un mediator atunci când au de rezolvat un conflict de natură juridică. Maria Fazekas se numără printre persoanele care au reuşit să divorţeze pe această cale.

După cinci ani de căsnicie, orădeanca Maria Fazekas a ales să se despartă de soţ. Mai bine de doi ani a încercat să îl determine pe acesta să-i acorde divorţul dar el nici nu a vrut să audă de aşa ceva. "Am aflat că soţul mă înşela. Deşi i-am cerut de nenumărate ori să divorţăm nu a fost de acord. După mai bine de doi ani, eu am rămas însărcinată cu actualul soţ şi aveam nevoie de divorţ pentru a putea trece copilul pe numele tatălui biologic", a povestit Maria. Surpriza din partea fostului soţ a venit în decembrie anul trecut, atunci când acesta a decis să intenteze acţiunea de divorţ. "Am purtat mai multe discuţii cu el încercând să îi explic faptul că trebuie să ne despărţim. Eu urma să nasc în luna aprilie şi aveam nevoie cât mai repede de pronunţarea divorţului. Cu toate că avocatul ne-a garantat o pronunţare rapidă a sentinţei, nici după  trei luni nu aveam un răspuns. Atunci am ales calea medierii. Am luat parte la o şedinţă informativă, iar după două întâlniri, atât eu cât şi fostul soţ am fost de acord cu divorţul. Decizia definitivă şi irevocabilă am primit-o în doar trei săptămâni", a spus orădeanca.

Citeşte în Adevărul de Transilvania de astăzi întreaga poveste a orădencei care a divorţat cu ajutorul mediatorului şi vezi pe ce loc de află judeţul Bihor, pe ţară, în topul medierilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite