Orădenii mai au opt zile la dispoziție pentru plata taxelor și impozitelor pe 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii mai au doar câteva zile la dispoziție pentru plata taxelor și impozitelor pe anul 2010. Programul de lucru cu publicul la ghișeele primăriei se suspendă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie.  Totodată, până în 17 ianuarie se nu vor mai încasa impozite.

În 24 decembrie, taxele și impozitele vor fi preluate între 8.30 și 15.30, după care, în 27 decembrie, se revine la programul normal de lucru. Programul cu publicul se suspendă, potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, însă ultima zi de lucru cu publicul va fi 30 decembrie. "Plata debitelor restante şi a amenzilor de circulaţie în 48 de ore se va realiza, prin intermediul Sistemului de Plăţi Online de pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea (www.oradea.ro)  sau prin unităţile Direcţiei de Poştă şi prin unităţile C.E.C . În perioada  3-17 ianuarie 2011 la camera 14 de la parterul Primăriei se vor încasa taxe fără debit (taxe timbru, taxe pentru emiterea certificatelor fiscale, avizelor şi autorizaţiilor de orice fel şi amenzi de circulaţie plătite în 48 de ore)", se artă în comunicatul Primăriei Oradea.

Orădenii care solicită în  primele două săptămâni din ianuarie certificate fiscale fără datorii şi nu şi-au achitat obligaţiile fiscale până la data de 30 decembrie, o pot face prin virament bancar.

Începând cu 17 ianuarie, încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, se va relua prin personalul de la camera 14, parterul Primăriei Oradea, prin intermediul Sistemului de Plăţi Online de pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea (www.oradea.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă, precum şi prin unităţile C.E.C.

UNDE MAI PUTEM PLĂTI IMPOZITELE

ON-LINE (internet)

- site-ul Municipiului Oradea -  WWW.ORADEA.RO - Secţiunea „Plăţi Online"

Unităţile Direcţiei de Poştă:
§    Str. Roman Ciorogariu nr. 12 - Oficiul nr. 1
§    Str. Dimitrie Cantemir nr. 85 - Oficiul nr. 10
§    B-dul Dacia nr. 110 - Oficiul nr. 9
§    Str. Henrik Ibsen nr. 5 - Oficiul nr. 3
§    Str. Jules Cazaban nr. 34 - Oficiul nr. 7
§    Str. Piaţa Bucureşti nr. 3 - Oficiul nr. 2
Conform programului (orarului) fiecărei unităţi, respectiv subunităţi.

Unităţile C.E.C.:

§    P-ţa Independenţei nr. 47
§    Str. Republicii nr. 2
§     Str. Nufărului nr. 73
§    Str. Dimitrie Cantemir - bl. C43
§    Ioşia Nord - Str. Lăpuşului nr. 32
§    B-dul Decebal nr. 21
§    B-dul Ştefan Cel Mare - bl. D21
§    Str. Transilvaniei nr. 23
§    B-dul Dacia nr. 108

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite