Orădenii mai au două zile la dispoziție pentru a beneficia de reducere la plata impozitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt 2 zile până când orădenii pot să-şi achite integral impozitul pe proprietate, beneficiind în acest fel de o reducere de 8% din valoarea totală a impozitului.După data de 31 martie, bonificaţia de 8% nu se va mai aplica pentru plata integrală a impozitului pe proprietate.

Orădenii îşi pot achita impozitele şi taxele locale  la camera 14  (parter Primăria Oradea), prin unităţile Direcţiei de Poştă, prin unităţile C.E.C. sau utilizând serviciul de plată online de pe site-ul municipalităţii www.oradea.ro. 

Serviciul de plată online permite accesul pe baza codului numeric personal pentru persoane fizice, respectiv pe baza codului fiscal pentru persoane juridice, pentru vizualizarea sumelor datorate de contribuabili şi plata acestora fără comision.

De la începutul anului şi până ieri, 28 martie şi-au achitat impozitele pe proprietate peste 63.000 de persoane fizice (dintre care 46.000 au plătit integral,  beneficiind de reduceri în valoare totală de 847.000 de lei) şi 5.000 de persoane juridice (dintre care 2.000 au plătit integral,  beneficiind de reduceri în valoare totală de 325.000 lei). Până acum, municipalitatea a acordat bonificații de peste 1,1 milioane de lei.

Program prelungit

Pentru a veni în sprijinul orădenilor care doresc să-şi achite impozitele până la data de 31 martie, Direcţia Economică a prelungit programul la cam 14, în perioada 28-31 martie în fiecare zi pâna la ora 18:30.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite