Orădenii cu datorii la bugetul local se pot trezi cu sechestru pe bunuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primaria Oradea
Primaria Oradea

Pentru recuperarea datoriilor la bugetul local, Serviciul de Executare Silită din cadrul Primăriei Oradea a început executarea silită a restanţierilor prin emiterea somaţiilor şi a titlurilor executorii pentru un număr de 30.000 persoane fizice şi 3.900 de persoane juridice.

"Succesiv acestei etape au fost instituite un număr de 604 propriri asupra disponibilităţilor băneşti, conturilor bancare sau veniturilor urmăribile a unui număr de 367 persoane fizice şi 237 persoane juridice", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea. Potrivit documentului, șase persoane fizice și 51 de persoane juridice.

În patru cazuri s-a pus sechestru pe patru autovehicule care figurau cu creanţe neîncasate în sumă toatală de peste 45.000 lei faţă de bugetul local s-a procedat la ridicarea bunurilor supuse sechestrului în vederea valorificării acestora. "Activitatea de executare silită va continua, aplicându-se succesiv sau concomitent procedurile care preced transmiterea somaţiilor şi a titlurilor executorii. Sumele încasate la bugetul local din activitatea de executare silită în perioada 1 ianuarie 2010 – 30 aprilie 2010 sunt în cuantum de 5.140.475, 46 lei", se mai arată în același document.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite