Orădenii au cumpărat astăzi de la chioşcuri cotidianul „Adevărul", cu suplimentul cu 16 pagini locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katai Ovidiu a cumpărat ziarul „Adevărul” cu suplimentul de 16 pagini, care va apărea de luni până vineri
Katai Ovidiu a cumpărat ziarul „Adevărul” cu suplimentul de 16 pagini, care va apărea de luni până vineri

„Adevărul  Transilvania" i-a atras pe orădeni cu articolele care îi vizează în mod direct.  Cotidianul „Adevărul" apare de astăzi cu suplimentul „Adevărul Transilvania", care cuprinde 16 pagini cu cele mai noi informaţii din Oradea şi alte oraşe din Transilvania. 

Începând de astăzi, în noul supliment al cotidianului „Adevărul", orădenii au la dispoziţie trei pagini cu conţinut local, despre viaţa oraşului de pe malurile Crişului Repede, despre anchete, informaţii utile şi exclusivităţi. Printre primii cititori de astăzi s-a numărat şi Ovidiu Katai, în vârstă de 27 de ani, agent de turism la o firmă din Oradea. În această dimineaţă, Ovidiu Katai a cumpărat ziarul Adevărul, cu suplimentul de 16 pagini, la preţul de numai 1,90 lei, acesta declarându-se interesat de articolele cu subiecte locale. „Mă interesează în mod direct ceea ce se întâmplă în oraşul nostru. Îmi place să citesc articole locale, despre viaţa culturală a oraşului, despre posibilităţile de petrecere a timpului liber, informaţii pe care să le primesc la zi, în timp util", a spus orădeanul Ovidiu Katai.

În fiecare dimineaţă

Cecilia Simuţ, o profesoară în vârstă de 40 de ani, a spus că găseşte în paginile ziarului „Adevărul" tot ceea ce o interesează, în viaţa de cu zi. Profesoara apreciază în mod deosebit informaţiile despre viaţa culturală a oraşului. Teodora Lascar, în vârstă de 27 de ani, este profesoară de limba franceză. Aceasta cumpără ziarul „Adevărul" pentru articolele despre sistemul sanitar, învăţământ şi locuri de muncă. Teodor Ciorba este unul dintre veteranii orădeni care citesc „Adevărul". „Cumpăr acest cotidian în fiecare dimineaţă. Apreciez în mod deosebit modul în care sunt abordate subiectele politice şi paginile de sport", a spus Teodor Ciorba.

VOX

Pusztay Brigitta, 21 ani, studentă ştiinţe economice

„Aş vrea să citesc despre proiecte legate de domeniul financiar, articole care îi învaţă pe tineri cum să facă bani"

Ionel Ciuta, 31 ani, dispecer transport

„Mă interesează să citesc despre descoperirile din domeniul medical, noutăţi din viaţa culturală a oraşului"

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite