Orădenii pot cumpăra cadouri originale de Crăciun, de la primul târg de handmade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Postole organizează primul târg de handmade din Oradea
Gabriela Postole organizează primul târg de handmade din Oradea

Galeria de Arte din Oradea găzduiește începând de mâine dimineață primul târg de handmade din Oradea. Amatorii de de obiecte de artizanat vor avea ce cumpăra și admira, mai mulți artiști locali promițând să surprindă publicul cu produse deosebite.

Orădeanca Gabriela Postole organizează primul târg de handmade cu cadouri de Crăciun din oraș. Picturi, sculpturi, obiecte de artizanat, bijuterii fantezie și decorațiuni de Crăciun, toate vor putea fi cumpărate de către orădenii în căutare de cadouri. Gabriela Postole, care realizează și comercializează bijuterii fantezie, a hotărât să aducă Oradea „în rând cu lumea" și să le ofere orădenilor șansa de a cumpăra, din același loc, obiecte artizanale, care să le dea o notă de originalitate. „Era cazul ca și Oradea să intre în rândul lumii și să aibă târguri handmade, așa că  am facut tot posibilul și în colaborare cu Uniunea artiștilor din Oradea am pus la cale primul tâ rg handmade cu cadouri de Crăciun", spune Gabriela Postole, care este absolventă a Facultății de Arte Vizuale.

Cadouri în genți croșetate

La acest târg se vor putea cumpăra, pe lângă picturi sau sculpturi ale artiștilor membri ai uniunii, obiecte de artizanat, bijuterii fantezie sau decorațiuni pentru Crăciun realizate de către artizani locali.

Pentru Crăciun

Evenimentul  începe miercuri, de la orele 10.00, și se încheie joi, 23 decembrie. Primul târg de handmade din Oradea se desfășoară la  galeria de artă de pe strada Republicii nr.5 și poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 și 18.00, inclusiv sâmbăta și duminica.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite