Orădenii care au făcut contestație la taxa de fațadă informați că taxa a fost suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea
Oradea

O comisie a Primăriei Oradea va răspunde contestațiilor depuse de orădeni cu privire la plata taxei de fațadă. Comisia va informa orădenii doar că hotărârea de consiliu este deocamdată suspendată.

Începând de azi, comisia nou constituită va răspunde celor 1888 de contestaţii depuse până acum. "În răspunsurile date de comisie, cetăţenii sunt informaţi cu privire la faptul că aplicarea hotărârilor de consiliu având ca obiect reabilitarea acestor clădiri este momentan suspendată. Comisia se va pronunţa strict pe solicitarea scutirii de la plata contribuţiei pentru reabilitarea clădirilor din centru, descrisă în contestaţiile primite de la cetăţeni, pe măsură ce procedurile administrative vor fi reluate", a declarat Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Pe această cale, comisia informează orădenii care deţin o proprietate în perimetrul centrului istoric că, în conformitate cu legea, au mai multe obligaţii, printre care lucrări de întreţinere şi reparaţii la imobilul în care locuiesc, asigurarea stării corespunzătoare a faţadelor construcţiilor, protecţia monumentelor istorice.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite