Orădenii mai pot beneficia de reducere la impozite până săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcţionarii se aşteaptă la aglomerări la ghişee, în următoarele zile
Funcţionarii se aşteaptă la aglomerări la ghişee, în următoarele zile

Orădenii nu s-au înghesuit să-și plătească integral impozitul, în ciuda reducerii oferite de primărie. Chiar dacă în acest an numărul celor care și-au achitat obligațiile la bugetul local a crescut față de anul trecut, în jur de șase sute de persoane au beneficiat de reducere plătind integral impozitul.

Cele mai multe bonificații au fost acordate unor persoane fizice. Firmele care au primit reducere la impozit pentru că și-au plătit integral impozitele sunt mai puține decât anul trecut și aproape șase sute. În schimb a crescut numărul orădenilor care și-au plătit parțial dările către stat, de la 57.000 la aproape 60.000. Și aici persoanele juridice sunt codașe, numărul celor care și-au achitat parțial impozitele fiind mai mic cu trei sute.

Primăria Oradea reaminteşte contribuabililor că beneficiză de o reducere de 8%, din cuantumul impozitelor pe proprietăţi, dacă îşi achită integral, până la data de 31 martie 2010, impozitele datorate bugetului local pentru anul 2010.

Contribuabilii îşi pot achita impozitele şi taxele locale la camera 14 (parter Primăria municipiului Oradea), prin unităţile Direcţiei de Poştă, prin unităţile C.E.C. sau utilizând serviciul de plată online de pe site-ul municipalităţii www.oradea.ro, secţiunea Plăţi on-line.

Serviciul de plată online permite accesul pe baza codului numeric personal pentru persoane fizice, respectiv a codului fiscal pentru persoane juridice, pentru vizualizarea sumelor datorate de contribuabili şi plata fără comision.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite