Orădenii sunt așteptați la o nouă reprezentație a piesei de teatru „Desculț în parc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa „Desculț în parc” are o nouă reprezentaţie spre deliciul publicului orădean de toate vârstele. Spectacolul a făcut furori în rândul iubitorilor de teatru atât în Oradea, cât și în alte orașe din vestul țării.

„Desculț” în parc este o comedie romantică, spumoasă, unul dintre puținele spectacole care a reușit să scoată tinerii din casă pentru două ore de râs. Spectacolul regizat de Sebastian Lupu, este o adaptare după cunoscutul roman al lui Neil Simon. Piesa înfățișează eforturile a doi tineri căsătoriți de a-și construi viața împreună. Tânăra pereche se confruntă cu contradicțiile și impulsurile a două personalități diferite care trebuiesc armonizate.
Corrie Bratter este soția impulsivă și impetuoasă care își asuma unicul rol de a fi „sotia lui Paul". Personajul își investește întreaga energie în a-și face fericită perechea, în ciuda dificultăților care apar între ei, ca la orice început de drum. Paul Bratter, este un avocat debutant care tocmai a câștigat primii săi șase cenți într-un proces. Spre deosebire de Corrie, el are o fire mai rezervată și o privire mai cumpătată asupra realității.Conflictul piesei se naște tocmai din ciocnirea celor două personalități, atât de diferite. În cel mai scurt timp și în cel mai comic mod cu putință, cei doi ajung să-și dorească despărțirea și divorțul.
Spectacolul se joacă miercuri de la ora 20.00, la Hotelul Padiș din Băile Felix.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite