Orădenii sunt aşteptaţi să consulte oferta serviciilor sociale la ONGFest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caravana ONGFest poposeşte la Oradea
Caravana ONGFest poposeşte la Oradea

Caravana ONGFest ajunge la Oradea. Sâmbătă şi duminică, în parcarea Independenţei, peste douăzeci de ONG-uri orădene îşi vor prezenta serviciile oferite. Pe parcursul celor două zile, vor mai avea loc seminarii şi workshop-uri pe tema voluntariatului, economiei sociale şi a politicilor publice.

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) în colaborare cu Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează, sâmbătă şi duminică „ONG Fest - Târgul Economiei Sociale". În cadrul acestui eveniment  ONG-urile orădene care au răspuns invitaţiei îşi vor expune proiectele şi programele sociale.

„Caravana ONGFest este o platformă unică de comunicare directă, la nivel naţional, pentru sectorul public, de afaceri şi nonprofit. În acest mod, este facilitată dezvoltarea parteneriatelor între ONG-uri, instituţii publice şi companii" a spus Vera Ularu, project manager al FDSC.

Deschiderea evenimentului va avea loc mâine la ora 10, iar pe parcursul zilei organizatorii vor distribui bilete pentru tombolă. Orădenii care participă pot câştiga   produse de la Sensiblu şi Avon. Extragerea şi anunţarea câştigătorilor are loc la ora 17.00.

Pe parcursul celor două zile, vor mai avea loc seminarii şi workshop-uri pe tema voluntariatului, economiei sociale şi a politicilor publice. Totodată, sâmbătă de la ora 19.00, la Cinema Libertatea va rula filmul „Bună! Ce faci?", intrarea fiiind liberă.

Caravana a pornit în data de 9 septembrie de la Bucureşti şi a continuat cu oraşele Sibiu, Craiova, Miercurea-Ciuc, iar acuma a ajuns în Oradea. Lista nu se opreşte aici, alte oraşe regăsindu-se în continuare pe harta festivalului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite