Orădenii sunt aşteptaţi să se aprovizioneze cu produse bio, la Era Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertă bogată la târgul de produse bio
Ofertă bogată la târgul de produse bio

Târgul de Produse Tradiţionale revine la Oradea. În acest sfârşit de săptămână orădenii sunt aşteptaţi la Era Park pentru a gusta produse naturale preparate după reţete tradiţionale.  

Ediţia din această vară a Târgului de Produse Tradiţionale le aduce orădenilor oferte de la  zeci de producători şi comercianţi din Bihor, care vor aduce la Oradea produse naturale şi sănătoase, sută la sută bio. Târgul se va desfăşura pe 20 şi 22 iulie, între orele 10.00 si 20.00, la Era Park Oradea.

Astfel, amatorii de produse tradiţionale vor putea pleca acasă cu legume şi fructe proaspete, murături tradiţionale, paste făinoase, lactate, diferite sortimente de pâine, dar şi produse de carmangerie. În plus,pot fi cumpărate  sticle cu ulei natural şi ceaiuri sănătoase de plante.

Cei cărora le era dor de gustul dulciurilor de casă se vor putea înfrupta din produsele de patiserie şi cofetărie coapte după reţete tradiţionale bihorene şi totodată îşi vor putea lua miere naturală sau magiun de fructe.

În plus, la sfârşit de săptămână, Era Park organizează concursul de tenis de masă „Cupa Olga Nemeş". Concursul va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00 sub cupola mall-ului. Fosta campioaă europeană Olga NemeŞ va fi prezentă la concurs pregătind o surpriză pentru iubitorii tenisului de masă. Toţi participanţii vor avea ocazia să schimbe câteva mingi la masa verde împreună ca fosta campioană.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite