Orădenii aşteptaţi să se aprovizioneze cu produse bio, la Era Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de Produse Tradiţionale revine la Oradea. În acest sfârşit de săptămână orădenii sunt aşteptaţi la Era Park pentru a gusta produse naturale preparate după reţete tradiţionale.

Ediţia din această toamnă a Târgului de Produse Tradiţionale le aduce orădenilor oferte de la  30 de producători şi comercianţi din Bihor şi Arad, care vor aduce la Oradea produse naturale şi sănătoase, sută la sută bio. Târgul se va desfăşura pe 22 şi 23 octombrie, între orele 10.00 si 20.00, la Era Park Oradea.

Astfel, amatorii de produse tradiţionale vor putea pleca acasă cu legume şi fructe proaspete, murături tradiţionale, paste făinoase, zacuscă, lactate, diferite sortimente de pâine, dar şi produse de carmangerie. În plus,pot fi cumpărate  sticle cu ulei natural şi ceaiuri sănătoase de plante.

Cei cărora le era dor de gustul dulciurilor de casă se vor putea înfrupta din produsele de patiserie şi cofetărie coapte după reţete tradiţionale bihorene şi totodată îşi vor putea lua miere naturală sau magiun de fructe.

În plus, doamnele îşi vor putea infrumuseţa casele cu ghivece cu flori de toamnă sau coşuri meşterite cu grijă de gospodarii bihoreni. Domnii vor putea gusta vin sau ţuică, iar sărmăluţele proaspete îi vor încânta pe toţi cei prezenţi la târg.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite