Orădenii sunt aşteptaţi la târgul Deco Mobila – Deco Flora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ediţie a târgului Deco Mobila - Deco Flora îi aşteaptă pe orădeni, în acest sfârşit de săptămână, la un  centru comercial din Oradea. Totodată, copiii de la grădiniţele orădene se vor întrece din nou în dans la Cupa Grădiniţelor.

Cea de-a patra ediţie a târgului anual Deco Mobila - Deco Flora va avea loc în acest sfârşit de săptămână. Ca de obicei, acesta se va desfăşura atât în parcarea Era  Park, cât şi în incinta centrului comercial, sub cupolă. Cei prezenţi la târg vor putea admira cele mai diverse piese de mobilă, de la expozanţi veniţi din toată ţara, dar şi mobilier de grădină.

Pe lângă standurile unor cunoscute firme producătoare de mobilă, precum Elvila sau Dalin, cei interesaţi de expoziţia cu vânzare pot găsi şi standuri cu diverse articole de decor, precum tapetul sau cabine de saune.

Expozanţii cu articole şi mobilier de grădina vor avea standurile în parcarea Era Park. Expoziia este cu vânzare şi poate fi vizitată până duminică

Cupa Grădiniţelor

După ce weekend-ul trecut cei mici au oferit un spectacol de dans popular şi dans sportiv, astăzi vor încânta publicul cu mişcări de dans modern. Peste 160 de copii vor participa la întrecere, iar premiul oferit de organizatori este unul surpriză.

Cea de-a treia probă cuprinsă în concurs, cea de dans modern, începe astăzi de la ora 17.00 în incinta Era Park. Copiii, cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani vor fi jurizaţi de către un juriu de specialitate, format din personalităţi ale dansului la nivel local, printre care Andrade Urse şi Cornel Ogrean, fost participant la concursul „Dansez pentru Tine".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite