Orădenii care vor să fie administratori trebuie să plătească o sută de lei și să obțină un atestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care doresc să obţină atestatul de administrator de imobile își pot depune  dosarele la Primăria Oradea. Atestatul are drept scop certificarea calităţilor profesionale ale celor care vor să administreze imobilele la asociaţiile de proprietari. Aproape 340 de persoane dețin atestat valabil, la această dată.

„Persoanele fizice care au calitatea de administrator de imobile sunt atestate de către primar, la propunerea compartimentelor specializate din cadrul autorităţii administraţiei publice locale, în baza unei hotărâri a Consiliului Local", informează Primăria Oradea, printr-un comunicat.  Pentru a fi eligibile, persoanele interesate să devină administrator trebuie să aibă cel puţin studii medii, să aibă domiciliul în Oradea sau în Zona Metropolitană și să nu fi suferit nicio condamnare.

Taxă de o sută de lei

Dosarele se depun la Primăria Oradea, Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 23, trebuie să cuprindă documente precum: cerere tip (camera 23), curriculum vitae, copii de pe actele de stare civilă, copii de pe actele de studii, certificat de cazier, carte de identitate/buletin de identitate și xerocopie, plus dovada achitării sumei de 100 de lei, la camera 14. Pentru informații suplimentare vă puteţi adresa compartimentului îndrumare şi control ssociaţii de proprietari, la etajul doi, camera 224, telefon 0259.437.000.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite