Oradea: Ash Perrin „Orădenii ar trebui să fie mai atenți la curățenie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Ash Perrin „Orădenii ar trebui să fie mai atenți la curățenie”
Oradea: Ash Perrin „Orădenii ar trebui să fie mai atenți la curățenie”

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară. Ash Perrin este un actor britanic, ajuns la Oradea ca voluntar.

Ash Perrin este dependent de strigătele pline de bucurie ale copiilor. Pentru a vedea copii fericiți, este gata de orice clovnerii și scălâmbăieli, oricât de ridicole. A ales să urmeze actoria pentru că-I place să vorbească și să poarte haine trăznite. „Ca actor poți exagera, poți face lucruri pe care de obicei nu le faci”, explică el. După colegiu a început să joace teatru și în producții pentru televiziune, în special pentru copii. Rolul Căpitanului Hook din Peter Pan a fost unul dintre favoritele lui.

Ce-i place la Oradea:
„România este o țară extraordinară. Are un relief frumos, dar și oameni deosebiți”, spune Ash Perrin. A vizitat mai multe județe din Moldova și Transilvania și știe că are dreptate. A văzut multe locuri sărace, dar a întâlnit mulți oameni deosebiți. La Oradea îi place tot ce a avut ocazia să vadă, până în prezent.

Ce nu-i place la Oradea:
Nu-I place că oamenii nu sunt mai atenți la curățenia din jurul lor. Chiar dacă sunt necăjiți și săraci, ar putea păstra curățenia. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite