Orădenii pot munci în Cipru, pe posturi de ingineri, brutari sau medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care vor să muncească în Cipru sunt așteptați cu CV-ul, la sediul Agenției  Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor. Locurile de muncă disponibile în Cipru sunt în domeniul industrial, alimentar și medical.

Potrivit informațiilor transmise de către Dorel Drăghici, director coordonator al AJOFM Bihor, 65 de locuri de muncă sunt în domeniul industrial (inginer mecanic, tehnicieni, strungari, electricieni, electromecanici, sudori, operatori chimiști), iar alte 45  de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru români, în domeniul industriei alimentare (brutari). Lista joburilor în Cipru continuă cu aproape 40 de locuri de muncă în domeniul medical (medic generalist, farmaciști, asistenți medicali) și alte opt pentru îngrijirea persoanelor în vârstă.

EURES

„Cei interesați sunt așteptați la sediul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei numărul 2. Persoana de contact este Simona Burdean, consilier Eures", informează Dorel Drăghici. Mai multe informații pot fi obținute telefonic, la numărul 0259.433.346.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite