Orădeni trimişi în judecată pentru că organizau jocuri de noroc fără autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi orădeni au fost trimişi în judecată după ce au fost descoperiţi de către poliţiştii de investigare a fraudelor că organizau jocuri de noroc fără autorizaţie. Pentru a putea participa la turneele organizate, fiecare participant ar fi achitat diverse sume de bani în schimbul cărora primea jetoane de joc.

Valentin Călin Cormoş, în vârstă de 35 ani, patronul unei firme de construcţii şi Gheorghe Nicolae Pop, asociat la o firmă de comerţ cu produse alimentare, sunt acuzaţi că în perioada iunie 2010 - august 2010 ar fi desfăşurat activităţi specifice de tip „casino", fără a deţine licenţă de exploatare sau autorizaţie de organizare a jocurilor de noroc. Sala de poker texan se afla într-un imobil, pe strada Postăvarului şi funcţiona ca Asociaţia Good Luck Club.

„În urma percheziţiei domiciliare efectuate de poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni la o sală de joc amenajată într-un imobil din Oradea, au fost descoperite cinci mese de joc, mai multe jetoane, o unitate centrală la care era conectat un video spliter şi două plasme, prin intermediul cărora era afişat stadiul jocului. De asemenea, au fost identificate patru persoane, de sex masculin, în calitate de crupieri, care asigurau serviciile necesare desfăşurării jocului", a spus Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Pentru a putea participa la turneele organizate, fiecare participant ar fi achitat diverse sume de bani în schimbul cărora primea jetoane de joc. Numărul total al jucătorilor era în jur de 30 de persoane  pentru fiecare turneu organizat.

Din taxele de participare s-ar fi constituit un fond de premiere, din care s-ar fi acordat premii în bani sau diverse obiecte. Totalul premiilor acordate este de peste 50.000 de lei.

„În cauză a fost instituită măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumei totale de 6.020 lei, ce provenea din încasările unei zile. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea cu  propunere de trimitere în judecată a învinuiţilor" a mai precizat Ioana Lascău.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite