Orădeni trimişi în judecată după ce au obligat două minore să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi orădeni sunt acuzaţi că, în perioada  2010 - 2012, au recrutat şi găzduit trei tinere bihorence, dintre care două minore, de 14, respectiv 15 ani, ce provin din familii cu dificultăţi materiale şi le-au obligat să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi clienţi, în apartamente închiriate în Oradea, în diverse camere de hotel din l Bihor sau chiar pe stradă.

Clienţii erau selectaţi în urma unor anunţuri la mica publicitate sau  acostaţi direct, pe stradă, sens în care tinerele erau obligate să poarte vestimentaţie sumară.

Tariful practicat oscila între 50 şi 100 lei, în funcţie de preferinţele clientului, iar suspecţii îşi însuşeau banii obţinuţi de femei ca urmare a practicării prostituţiei.

În urma probatoriului administrat în cauză, prin rechizitoriul întocmit la 2 aprilie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a celor doi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane.

"Pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au cooperat în cauză cu Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi suspecţi riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 5 şi 15 ani", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite