Orădenii au ocazia să vadă cele mai bune filme de animaţie, la Anim'est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de filme vor putea vedea cele mai bune pelicule din cadrul festivalului de animaţie Anim'est. Best of Anim'est revine la Oradea vineri, în Casa de Cultură a Municipiului, de la orele 17.30 şi 20. Printre filmele care vor fi proiectate se află şi marele câştigător al festivalului de anul trecut.

În cadrul Selecţiei Oficiale orădenii vor putea viziona animaţiile pentru „Cel mai bun film românesc", „Cel mai bun film balcanic", „Cel mai bun scurtmetraj", dar şi filme de animaţie care au câştigat categorii precum „Premiul publicului", „Cel mai bun film studenţesc" sau „Cel mai bun videoclip".

De asemenea, cei care vor fi prezenţi la Casa de Cultură a Municipiului, vor avea ocazia să vadă şi scurtmetrajul „Memoria Trupului / Body Memory", în regia lui Ülo Pikkov din Estonia, film care a câştigat Trofeul Animest 2011.

Considerat a fi cel mai important festival de film de animaţie din România, Anim'est a reunit anul trecut, la Bucureşti, în perioada 7-16 octombrie, 436 de filme din 546 de ţări.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite