Aproape 50.000 de orădeni lăsați fără căldură în casă, la minus 17 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unei defecțiuni la punctul termic (PT) 611, Electrocentrale Oradea a anunțat că locuitorii de pe mai multe străzi din cartierele Rogerius și Nufărul, dar și din localitățile Sânmartin și Băile Felix, rămân fără apă caldă și căldură.

Eustafie Ilisei, purtător de cuvânt la Electrocentrale Oradea, a spus că eforturile depuse pe parcursul zilei de miercuri, pentru deblocarea vanei tur de pe racordul termic primar la PT 611 precum şi pentru găsirea unei soluţii pntru funcţionarea PT 611, nu au dat rezultatele scontate. Miercuri noaptea, specialiștii de la Electrocentrale au izolat porțiunea cu probleme din magistrala numărul unu, urmând ca astăzi să înlocuiască vana defectă.  „Va fi întreruptă furnizarea căldurii şi apei calde inclusiv de la punctele termice 119, 200, 218, 612 şi 613. Sunt afectaţi sau vor fi afectaţi consumatorii din cartierul Rogerius, de pe bulevardul Dacia și străzile adiacente, de la sensul giratoriu din dreptul străzii Carpaţi până la Şcoala Generală Dacia, și cei din Sânmartin şi Băile Felix", a spus Eustafie Ilisei.

Fără apă caldă

Nu vor beneficia de agent termic la maximă capacitate nici orădenii care locuiesc pe malul drept al Crişului Repede, în continuarea Bulevardului Dacia, Parcul Petőfi, Piaţa Bucureşti, strada Republicii, Magheru, Parcul Brătianu, respectiv în zonele Dragoş Vodă, Nufărul 1 + 3 situate pe malul stâng. „La aceste puncte termice se va opri apa caldă, urmând ca toată cantitatea de căldură se se direcţioneze cu precădere pentru prepararea agentului termic pentru încălzire. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru disconfortul creat", a mai spus Eustafie Ilisei. Acesta a estimat că aproximativ 45.000 - 50.000 de orădeni sunt afectați de avaria de pe Bulevardul Dacia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite