Orădencele frumoase, inteligente și cuminți, perfecte pentru Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădencele frumoase, inteligente și cuminți, care visează să reprezinte România la Miss Universe 2011, au participat sâmbătă la casting-ul organizat la Era Shopping Park. Caravana Miss Universe România rămâne la Oradea și duminică, prilej pentru fetele cu aspirații să intre în contact cu organizatorii concursului.

Valentina Ionescu, producătorul concursului și prezentator la TVR, a spus că orădencele care visează să reprezinte România la Miss Universe trebuie să aibă între 18 și 27 de ani, să fie cât mai aproape de dimensiunile 90 - 60 - 90 și să aibă o înălțime de minimum 1,70 m. Este foarte important ca aspirantele la titlul de Miss Universe să nu aibă „îmbunătățiri", adică operații estetice, și tatuaje. Orădencele care au pozat nud sau fără sutien sunt excluse din start. „Căutăm fete cuminți, frumoase și deștepte", a spus Valentina Ionescu.

Două mii de candidate

Până în acest weekend, caravana Miss Universe România a trecut prin Galați, Suceava, Sibiu și Cluj, Oradea fiind ultimul oraș de pe listă, din acest sezon. Fetele care nu reușesc să ajungă la casting-ul din Oradea se pot înscrie și pe site-ul www.missuniverseromania.com, până la data de 3 aprilie 2011, orele 23.59. „Până acum s-au înscris circa 2.000 de tinere", a spus Valentina Ionescu.

Să știe să-și promoveze țara

Semifinala concursului va avea loc la București, la începutul lunii aprilie. „Atunci vom alege 40 de concurente, care vor intra într-un cantonament, timp de trei săptămâni", a relatat Ionescu. După prima săptămână de monitorizare și de cursuri intense de istorie, geografie și limba engleză, fetele vor da un test, în urmă căruia zece dintre ele vor fi eliminate. „Este important ca cea care va reprezenta România să știe să vorbească despre țara sa", a subliniat Ionescu, precizând că finala va avea loc la data de 1 mai 2011.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite