Orădencele sunt așteptate la un curs de dansuri senzuale, în prag de Sfântul Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Dragobete sau de Sfântul Valentin, orădencele își pot surprinde partenerii cu dansuri senzuale, cu mișcări furate de la profesioniști.

Doamnele și domnișoarele din Oradea mai au trei zile pentru a se înscrie la un curs special de dans, organizat de către școala Feeling Dance. Este vorba de un curs menit să tranforme orice femeie, oricât de timidă, într-o senzuală dansatoare. „În prag de Sfântul Valentin, ne-am gândit să le oferim orădencelor oportunitatea de a le face o surpriză plăcută partenerilor de viață. Le vom învăța să-și exprime senzualitatea și feminitatea, prin atitudine și mișcări", spune Sonia Vass,  instructor de dans la Feeling Dance.

Două luni

Prima oră de curs va avea loc luni, de la orele 16.30, la studioul Feeling Dance de la etajul Lotus Center. „Până acum s-au înscris cincisprezece persoane", spune Sonia. Cursul presupune șaisprezece lecții, pe parcursul a două luni. Taxa, pentru opt lecții, este de 40 de lei. „Întotdeauna mi-am dorit să dansez mai provocator, dar mă simțeam stângace. Sper să devin mai stăpână pe propriul corp, după acest curs", spune Gabriela Fincel, o orădeancă în vârstă de 23 de ani, înscrisă deja la ineditul curs.

Și pentru bărbați

Pentru bărbații care vor să le facă o surpriză partenerelor de 1 și 8 Martie, devenind concurenți pentru stripperii profesioniști, cei de la Feeling Dance pregătesc un curs de „Macho Man - expresivitate și atitudine".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite