Orădence de toate categoriile învață să fie seducătoare, în paşi de striptease FOTO + VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursuri Lady Session pentru orădence
Cursuri Lady Session pentru orădence

Pe perioada verii, orădencele au ocazia să-şi redescopere feminitatea şi să-şi dinamizeze relaţia de cuplu, învăţând să danseze senzual. De două ori pe săptămână, funcţionare, medici sau studente se transformă în dansatoare exotice, pline de senzualitate, la cursuri de Lady Session.

Una dintre cursante este Mihaela Mogyoros, în vârstă de 38 de ani, care are o mică tipografie şi este căsătorită de 19 ani. A început să urmeze cursuri de dans în octombrie 2008, primele stiluri abordate fiind valsul şi tango-ul. Dacă iniţial mergea la cursuri cu prietena sa, a reuşit să-şi convingă şi soţul, iar de atunci, în fiecare zi din săptămână, cu excepţia serilor în care se ţine cursul exclusiv pentru femei, intitulat „Lady Session", cei doi soţi îşi petrec timpul liber dansând. „Dansul reprezintă o modalitate de a petrece timp împreună, făcând mişcare. Ne-a ajutat să ne redescoperim, să ne vedem cu alţi ochi. Cireaşa de pe tort a fost însă cursul de Lady Session, prin care am descoperit o nouă latură a personalităţii mele", spune Mihaela, care s-a înscris la cursurile de striptease încă de la lansarea lor, la începutul anului 2010.


Orădencele învaţă să danseze senzual

Dă Click pe poză pentru o fotogalerie de la cursurile Lady Session

Citeşte în săptămânalul ADS Oradea ce învaţă orădencele la cursurile de Lady Session şi ce spun despre această experienţă. Săptămânalul ADS îl găsiţi începând cu 30 iunie la toate chioşcurile din oraş.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite