Orădeanul Robert Patai a fost eliminat din concursul „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai şi Cristina Vasiu
Robert Patai şi Cristina Vasiu

Deşi a primit numai cuvinte de laudă de la Loredana, Marius Moga şi chiar de la antrenorul său, Horia Brenciu, orădeanul Robert Patai a părăsit marţi seară emisiunea concurs „Vocea României". Se pare că publicul amator nu a apreciat îndeajuns prestaţia sa, pentru a-l duce mai departe în concurs. Pe 19 decembrie, Robert va concerta la Oradea, alături de Horia Brenciu.

Orădeanul Robert Patai a fost cel mai încercat concurent din cadrul ediţiilor live ale emisiunii „Vocea României", a doua sa gală însemnând şi al doilea duel sau „cântec decisiv". Aseară Robert a cântat melodia „I'll make love to you" a celor de la Boys II Men, reuşind ca la finalul interpretării să smulgă numai cuvinte de laudă de la membrii juriului. Loredana i-a spus bravo pentru modul în care a reuşit să transmită emoţia aceste melodii, iar Marius Moga l-a felicitat pentru căldura vocii sale, perfectă pentru „soul". Cu toate acestea, publicul nu l-a votat suficient, iar Horia Brenciu a trebuit să aleagă între Robert şi Irina Tănase, care a intrepretat piesa „De-ar fi să vii". Cu promisiunea unui contract de management pentru anul viitor, Horia l-a anunţat pe Robert că o alege pe Irina. „Robert, am repetat cu tine. Tu ştii să cânţi de toate, de la Barry White la Prince. Pe 19 decembrie vei cânta alături de mine şi orchestra mea la Teatrul din Oradea, ai un contract de management pentru anul viitor cu echipa mea", a spus Horia Brenciu.

 Nu a luat premiul, dar a luat fata

Indiferent de rezultatul de aseară, Robert Patai va continua să cânte. Mai mult decât atât, prin participarea la „Vocea României" a cunoscut-o pe Cristina Vasiu, cu care a început o frumoasă relaţie de dragoste, deşi au fost practic protagoniştii primului duel din emisiune.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite