Orădeanul Robert Patai cântă astăzi în cadrul primei transmisii live a concursului „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai, în echipa lui Horia Brenciu
Robert Patai, în echipa lui Horia Brenciu

Orădeanul Robert Patai intră astăzi în ringul de „vox" de la „Vocea României", alături de ceilalţi mebri ai echipei pregătite de către Horia Brenciu. În această seară, pe scena de la „Vocea României" îi vom vedea şi pe membrii echipei coordonate de către Smiley. Orădenii pot să-l voteze pe Robert, pentru a-l ajuta să meargă mai departe în concurs.

Emisiunea de astăzi este eliminatorie, pentru câte un concurent din fiecare echipă. Primii doi concurenţi care vor strânge cele mai multe voturi vor trece fără probleme în etapa următoare. Invitat special în prima ediţie în direct a show-ului este Rea Garvey, solistul trupei Reamonn.

Pas cu pas

Orădeanul în vârstă de 33 de ani s-a duelat în emisiunea transmisă săptămâna trecută cu Vlad Gliga,  absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj, iar melodia aleasă de către Horia Brenciu a fost „All for love", făcută celebră de către Brian Adams, Rod Stewart şi Sting. „Merg mai departe cu Robert" au fost cuvintele care i-au deschis orădeanului drumul spre o nouă etapă din concurs. Horia Brenciu și-a explicat opțiunea prin faptul că Robert a pus mai multă inimă în spectacolul oferit, dar a recunoscut că a fost o alegere deosebit de dificilă, concurentul său Vlad fiind de asemenea foarte bun.

Debut târziu, dar în forţă

Robert și- dat seama că„ are voce" pe vremea când avea doar 12 ani. Cum nimeni nu l-a încurajat să-şi cultive talentul sau să aspire la o carieră în muzică, a ajuns să studieze  dreptul, devenind elev al Şcolii de Arte Francisc Hubic abia pe la 30 de ani. „La 28 de ani, Dutka Andras, patronul de la Blue Monday, m-a auzit cântând şi m-a încurajat să o iau pe drumul acesta. În luna iunie a acestui an am terminat studiile de canto, iar apoi m-am mutat la Bucureşti, pentru o carieră muzicală. În prezent cânt în cluburi şi colaborez cu diferite trupe", a povestit, pentru oradea.adevarul.ro, talentatul orădean. La audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" Robert Patai a ales să cânte „Purple rain", fiindcă e o melodie care îl pune în valoare şi care îl reprezintă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite