Orădeanul Robert Patai l-a convins pe Horia Brenciu că este „un vulcan care abia așteaptă să erupă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“

Orădeanul Robert Patai a cântat din toată inima și l-a convins pe Horia Brenciu că el este cel mai potrivit pentru a merge mai departe în concursul „Vocea României" de la Pro TV. În următoarele etape ale emisiunii-concurs, îl vom vedea pe Robert cântând în direct, luptând cu alți 19 artiști, pentru premiul de 100.000 de euro și pentru titlul de „Vocea României".

Orădeanul în vârstă de 33 de ani s-a duelat în emisiunea transmisă marți seară cu Vlad Gliga,  absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj, iar melodia aleasă de către Horia Brenciu a fost „All for love", făcută celebră de către Brian Adams, Rod Stewart şi Sting. „Merg mai departe cu Robert" au fost cuvintele care i-au deschis orădeanului drumul spre o nouă etapă din concurs. Horia Brenciu și-a explicat opțiunea prin faptul că Robert a pus mai multă inimă în spectacolul oferit, dar a recunoscut că a fost o alegere deosebit de dificilă, concurentul său Vlad fiind de asemenea foarte bun.

S-a apucat târziu de muzică, dar recuperează acum

Robert și- dat seama că„ are voce" pe vremea când avea doar 12 ani. Cum nimeni nu l-a încurajat să-şi cultive talentul sau să aspire la o carieră în muzică, a ajuns să studieze  dreptul, devenind elev al Şcolii de Arte Francisc Hubic abia pe la 30 de ani. „La 28 de ani, Dutka Andras, patronul de la Blue Monday, m-a auzit cântând şi m-a încurajat să o iau pe drumul acesta. În luna iunie a acestui an am terminat studiile de canto, iar apoi m-am mutat la Bucureşti, pentru o carieră muzicală. În prezent cânt în cluburi şi colaborez cu diferite trupe", a povestit, pentru oradea.adevarul.ro, talentatul orădean. La audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" Robert Patai a ales să cânte „Purple rain", fiindcă e o melodie care îl pune în valoare şi care îl reprezintă.

În afara concursului, dar cu o carieră asigurată

Orădeanca Loredana Căvășdan (22 ani) a părăsit marți seară emisiunea-concurs „Vocea României". Cu toate acestea, artista a fost invitată de către Marius Moga la studioul său, pentru a înregistra o piesă cu care să se lanseze pe piața muzicală.  Loredana a absolvit anul acesta actoria la Bucureşti. În 2008 orădeanca a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenţi. Interpretând la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" melodia „Are You Gonna Be My Girl" a celor de la JET, Loredana i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului să se întoarcă, însă l-a ales ca „antrenor" pe Marius Moga. Loredana are deja un viitor asigurat ca artist. Are o trupă de pop-rock, intitulată „Life on Mars", cu care cântă prin cluburile din capitală. În plus, joacă la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Naţional de Operetă. „Eu îmi trăiesc deja visul", a spus Loredana Căvăşdan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite