Orădeanul Ghiță Pop a bătut recordul național la Renault Racing Days

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanul Ghiță Pop  (38 ani ) a scos cel mai bun timp la cursele Renault Racing Days, reușind să bată recordul național și să-și doboare recordul personal, în timpul unei competiții desfășurate la Tulcea.

La volanul unui Porsche 997 cu tracțiune integrală, orădeanul  a bătut ieri toate recordurile pistei de la Tulcea,  recordul național, dar și recordul personal. Pe 400 de metri acesta a scos cel mai bun timp, și anume 10,44 secunde.

Cel mai mare eveniment de acest gen

Weekendul trecut, pe aeroportul „Delta Dunării" din Tulcea, a avut loc Renault Racing Days, un eveniment de amploare în lumea celor pasionaţi de curse auto. Circa 100 - 130 de maşini de curse s-au întrecut pe aeroport. Potrivit organizatorilor, evenimentul de la Tulcea este singurul de acest gen din țară, organizat de români, motiv pentru care concursul atrage foarte mulți vizitatori. În program au fost concursuri de dragracing, drift show (cei invitaţi au putut vedea cinci maşini special create pentru astfel de „show-uri"), drift taxi (contra unei sume de bani şoferii au putut lua pasageri în dreapta), concurs de karting, expo-concurs de sound SPL şi SQL, cupa Renault Dacia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite