Orădeancă lovită pe trecerea de pietoni de o șoferiță aflată la volanul unui Peugeot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia lovită a fost dusă la spital
Femeia lovită a fost dusă la spital

O femeie a ajuns aseară la spital cu traumatism la cap, după de o șoferință a lovit-o pe trecerea de pietoni. Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecția străzilor Primăriei cu Simion Bărnuțiu și din cauza acestuia traficul în zonă a fost „înghețat" zeci de minute.

Din cauza neatenției, tânăra care se afla la volanul unui Peugeot 206 a vâzut prea târziu că pe trecerea de pietoni traversează o femeie, pe care nu a mai reușit să o mai evite. Potrivit martorilor și polițiștilor, sosiți de urgență la fața locului, impactul nu a fost foarte grav.Din primele informații, se pare că victima a suferit leziuni la cap și a fost transportată al Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații.

Șoferiță speriată

Mașina implicată în accident a fost ușor avariată, iar șoferița a reușit să scape doar cu o sperietură. Din cauza accidentului, mașinile care doreau să circule pe porțiunea în care s-a petrecut impactul au circulat bara la bară câteva zeci de minute. Polițiștii cercetează cazul pentru a depista împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite