Orădeanca „din plastilină” de la „Românii au talent” vrea să ducă steagul României în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Roxana Rotar (13 ani) din Oradea a prezentat un număr extraordinar de contorsionism şi a reusit şi să ridice sala în picioare, la emisiunea-concurs „Românii au talent", de la Pro TV. Ioana face gimnastică ritmică de şase ani şi jumătate şi are planuri mari în acest domeniu.

Mobilitatea incredibilă şi felul în care îşi controlează corpul i-a lăsat fără glas pe cei trei membri ai juriului. Ioana are 13 ani şi face gimnastică de 6 ani şi jumatate. „Nu mă aşteptam să iasă aşa de bine. Am şi acum fluturi în stomac. Am fost în al nouălea cer", a povestit micuţa gimnastă. Întrebată de către Andi Moisescu ce-şi doreşte să realizeze în viaţă, Ioana Rotar a răspuns că „vrea să urce drapelul României”, stârnind ropote de aplauze.

image

Boală transformată în succes

„Fetiţa din plastilină" este considerată o speranţă a gimnasticii ritmice româneşti, fiind membră a Clubului Sportiv Universitar, unde este antrenată de către Anca Sabău. Părinţii au îndrumat-o pe Ioana înspre acest sport la recomandarea medicilor, având în vedere faptul că aceasta s-a născut cu o deplasare de bazin.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite