Orădeanca Tolvai Renata a fost singura concurentă salvată de către juriul de la Megastar Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tolvai Renata, denumită de către juriul de la Megastar din Ungaria "pisica sălbatică de la Oradea", a reuşit aseară să treacă la faza urmatoare a emisiunii - concurs de la TV2. Deşi publicul maghiar nu a votat-o suficient, ea a fost singurul participant salvat de către juriu, pentru a rămane în concurs. Pall Timea, cealaltă orădeancă de pe scena Megastar a pierdut duelul, urmand să se întoarcă acasă.

Prima în concurs, sambătă seară la TV2, Renata a interpretat piesa "You are the one that I want", în duet şi în duel cu un alt concurent, pe nume Giorgio. Publicul maghiar, cel care trebuia să decidă prin sms cine merge mai departe, l-a ales pe Giorgio. Timp de patru ore, pană la sfarşitul concursului, Renata a sperat că va fi cea salvată de către juriu, ceea ce s-a şi întamplat, în ciuda competiţiei acerbe şi a vocilor impresionante ale celorlaţi candidaţi. 

Eliminată 

Poate şi din cauza faptului că fanii de acasă nu au putut-o vota, Pall Timea nu a reuşit să treacă la urmatoarea ediţie, de sambăta viitoare. Orădeanca s-a duelat cu Varga J. Bernadett, pe piesa "I love rock and roll". Concurenta sa a beneficiat de un uriaş val de simpatie, pe fondul faptului că a reuşit să cante şi să facă spectacol, deşi a trecut puţin timp după înmormantarea tatălui său. Juriul, care i-a criticat hainele şi lipsa de erotism, nu a ales să o salveze pe Timea.

Vezi aici interpretarea de aseară a Renatei 

Cu studii 

Cele două orădence sunt absolvente ale şcolii de arte Francisc Hubic, foste eleve ale profesoarei de canto Molnar Monika.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite