Orădeanca Sânzâiana Morar a câştigat titlul „Miss Crişana 2011“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânzâiana Morar
Sânzâiana Morar

La sfârşitul săptămânii trecute, cele mai frumoase tinere din Oradea şi Arad s-au întrecut, în cadrul concursului Miss Crişana. Orădeanca Sânzâiana Morar, în vârstă de 18 ani a reuşit să obţină corana de învingătoare.

Cele mai frumoase tinere din Oradea şi Arad au defilat, sâmbătă seara, în cadrul concursului de frumuseţe Miss Crişana 2011. Au participat şaisprezece concurente care au avut de înfruntat trei probe: defilare în costume de baie, rochii de seară şi lenjerie intimă dar şi un  test de cultură general. Juriul a fost format din reprezentanţi ai partenerilor evenimentului, dar şi ai companiei Tres Jolie, deţinătoarea mărcii „Miss Crişana" şi a Bamboo Group.

Criteriile de jurizare au fost constituţionalitatea şi forma fizică a finalistelor, frumuseţea şi expresivitatea feţei, precum şi atitudinea şi prestanţa în prezentare. Sânzâiana Morar a reuşit să întrunească toate aceste criteria ea fiind aleasă de juriu „Miss Crişana 2011". Pe locul II s-a situat Petra Boanţă, iar locul trei i-a revenit Larisei Madar. Totodată premiul special Miss Leonardo a ajuns la Carla Kovacs.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite