Orădeanca Romana Farcaş a intrat în „fabrica de dive” de la Euforia TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romana Farcaş vrea să fie următoarea vedetă a României şi participă la concursul Next Diva de la Euforia TV. Fosta prezentatoare de la postul local de televiziune TVS ar putea câştiga propria emisiune, pe un post TV cu acoperire naţională.

Romana Farcaş are toate şansele să ajungă asemenea Mihaelei Rădulescu, o divă TV în toată regula. Orădeanca participă la concursul Next Diva de la Euforia TV, unde marele premiu este o emisiune proprie, pe un canal naţional. Romana are 22 de ani şi urmează cursurile unui master în producţie media, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Tânăra are toate atuurile pentru a face carieră în televiziune, având în vedere faptul că, în paralel cu facultatea de jurnalism, a lucrat un an la TTV şi trei ani la TVS, unde a prezentat emisiuni de divertisment şi lifestyle. În plus, este şi iubită de fotbalist, ceea ce s-a dovedit că este o rampă de lansare în media românească.

Fată deşteaptă

În emisiunea prezentată marţi seară la Euforia TV, în faţa juriului format din cântăreaţa Andreea Bănică, jurnalistul Dan Boerescu şi coregraful american Tonkins Anderson, Romana a spus că ar vrea să prezinte o emisiune de genul „Acces Direct". Prin modul de a vorbi şi de a-şi prezenta ideile, orădeanca a reuşit să o facă pe Andreea Bănică să spună despre ea că este „o fată inteligentă". Romana ar vrea să ajungă ca Mihaela Rădulescu, pe care a cunoscut-o în urmă cu circa doi ani. „I-am luat un interviu şi mi-a spus că parcă se vede pe ea însăşi în tinereţe şi că are încredere în mine, că voi reuşi în carieră", a spus Romana Farcaş. Deocamdată ea a trecut de prima preselecţie din cadrul emisiunii. Urmează preselecţii în alte patru oraşe, după care începe concursul propriu-zis, cu 27 de concurente care vor fi eliminate la fiecare ediţie, timp de nouă săptămâni.

„Participarea la această emisiune este o rampă de lansare, chiar dacă nu câştig marele premiu", Romana Farcaş, concurentă

Orădence cunoscute în ţară, prin Euforia TV

Designerul orădean Ioana Silaghi a devenit şi ea o prezenţă obişnuită la Euforia TV unde, de două ediţii, face parte din juriul emisiunii „Shopping-ul, pasiunea mea". „Eu am bătut-o la cap pe Romana să participe la concurs. Cred că ea a fost cea mai „divă" dintre concurentele de la prima preselecţie", a spus Ioana.

image

Romana va sta nouă săptămâni în cantonament, într-o casă cu alte concurente

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite