Orădeanca Renata Tolvai, vocea anului 2010 în Ungaria, îşi lansează astăzi primul videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albumul său de debut se găseşte de astăzi pe piaţă şi se numeşte, sugestiv, „Ékser", adică „Bijuterie". Primul single „Hagylak menni" va fi prezentat astăzi în premieră, la TV2 Ungaria, melodia făcând deja furori pe www.youtube.com.

Orădeanca Renata Tolvai (20 ani), tânăra care a câştigat în luna decembrie emisiunea -concurs Megastar 5, în Ungaria, şi-a lansat albumul de debut, în care abordează mai multe stiluri, printre care şi R&B. Piese „Hagylak menni" a apărut deja pe www.youtube.com şi a reuşit să strângă aproape 400.000 de vizualizări, în mai puţin de două luni.  Potrivit informaţiilor primite de la tatăl Renatei, Gyula Tolvai, premiera videoclipului (primul single „Hagylak menni) va putea fi urmărită în această dimineaţă, pe TV2, în cadrul emisiunii „Mokka", de la ora 9.40,  şi în această seară, la orele 20.10, în cadrul emisiunii „Aktiv" de pe TV2.

Poveste de succes

Viaţa Renatei s-a schimbat radical în ultimele luni. De 1 Iunie, orădeanca a concertat în deschiderea legendarei trupe Roxette, la Budapesta, în faţa unui public de peste 12.000 de persoane.

Ascultă aici melodia de debut „Hagylal menni”

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite