Orădeanca Renata Tolvai este în primii patru finaliști ai show-ului Megastar Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Orădeanca a reușit și de aceast dată să obțină aprecierile publicului care a votat-o în competiția de vineri seara. Astfel Renata este la doar un pas distanță de podiumul show-ului de televiziune. Una dintre melodiile care au propulsat-o în primii patru concurenți este I'm your baby tonight", a lui Whitney Houston.

Competiția la Megastarul din Ungaria este foarte strânsă. Au  mai rămas patru concurenți în luptă pentru marele titlul. Cu toatea astea, orădeanca Renata Tolvai se bucură de sprijinul publicului maghiar, care a votat-o și de această dată. Melodiile care au propulsat-o pe orădeancă în primii patru concurenţi ai emisiunii-concurs sunt "I'm your baby tonight", a lui Whitney Houston şi "Szerelem utolso verig", cântată de Kiraly Linda. Orădenii care vor să o voteze o pot face la numărul  1288. Vineri la ora 21.40, ora României. Emisiunea se difuzeză pe TV2.

A cucerit juriul din prima

Șansa de a face perfomanță la Megastar i-a surâs Renatei încă de la preselecții. Inițal, ea s-a înscri și în competiția X Factor, și în competiția Megastar. „La prima selecție au participat circa 12.000 de persoane", își amintește Renata, care a interpretat în fața juriului piesa „Think", a Arethei Franklin. „Am ajuns între primii o sută de candidați, atât la emisiunea X-Factor, cât și la concursul Megastar. A trebuit să aleg dintre cele două și, fiindcă alți trei colegi de la Școala de Artă Francisc Hubic din Oradea au fost de asemenea selectați la X-Factor, am ales să nu ne facem concurență, hotărând să concurez la Megastar", a explicat Renata Tolvai. Astfel, Renata a făcut alegerea norocoasă, reușind să-și îmbunătățească actul artistic la fiecare etapă a emisiunii.

Născută pentru muzică

Renata spune că încă de când era doar de-o şchioapă îi plăcea să cânte şi să fie în centru atenţiei. "Cânt de la doi ani, iar părinţii mei m-au încurajat tot timpul să urmez o carieră muzicală. În acest sens m-au dus încă de mică la tot felul de concursuri pentru copii talentaţi, apoi cum am crescut am început să particip la concursuri serioase", povesteşte Renata. Cele mai recente rezultate pe plan național ale ei sunt locul I la concursul naţional „Stelele Cetăţii" din Deva şi locul II la concursul de la Mamaia.
Concursul Megastar din Ungaria este prima competiție internațională de gen a artistei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite