Orădeanca Maria Tătar a fost aleasă președinte executiv al ANTREC România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Tătar, noul președinte ANTREC România
Maria Tătar, noul președinte ANTREC România

Adunarea Generală a Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural  și-a ales noul președinte executiv, pentru următorii doi ani. Maria Tătar, director ANTREC Bihor, a fost aleasă cu unanimitate de voturi în fruntea organizației.

Adunarea generală a avut loc în Bihor, la o pensiune din zona Vadu Crișului. La șefia asociației a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, Maria Tătar. "Alegerile au avut loc chiar de ziua mea. A fost un cadou frumos", a declarat Maria Tătar pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea.

În calitate de președinte al ANTREC, Maria Tătar și-a propus, împreună cu Consiliul Director, să adopte în lunile următoarea "Carta pensiunii", care să stea la baza standardului de calitate promovat de ANTREC. Consiliul director a mai hotărât reluarea clasificării tematice a pensiunilor turistice și agroturistice din rețea: pensiuni de grup, pensiuni de familie, pensiuni de sejur, pensiuni de tranzit, pensiuni pentru copii, pensiuni în podgorii, pensiuni pentru vânătoare și pescuit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite