Orădeanca Loredana Căvăşdan, mai aproape de premiul „Vocea României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Căvăşdan
Loredana Căvăşdan

Talentata orădeancă Loredana Căvăşdan a impresionat juriul la audiţiile pe nevăzute de la concursul „Vocea României", iar în emisiunea difuzată marţi seară la Pro TV, a reuşit să iasă învingătoare dintr-un „duel" al vocilor şi atitutidinilor de „rock star".

Cu emoţii vădite, dar şi cu o naturaleţe tipică unei vedete, Loredana a cântat, alături de concurenta şi partenera sa Teodora Moroşanu, piesa „So what" a celebrei Pink. „Elevele" lui Marius Moga au dat fiecare ce a avut mai bun, Teodora reuşind chiar să treacă de timiditate, pentru a o învinge pe Loredana. Se pare însă că Moga a apreciat mai mult spectacolul oferit de orădeancă, aceasta fiind aleasă pentru a merge mai departe în concurs. Ceilalţi „antrenori" au apreciat-o de asemenea pe Loredana, Horia Brenciu exprimându-şi clar opţiunea pentru orădeancă.

Îşi trăieşte visul în Bucureşti

Loredana Căvăşdan a absolvit anul acesta actoria la Bucureşti. În 2008 orădeanca a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenţi. Interpretând la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" melodia „Are You Gonna Be My Girl" a celor de la JET, Loredana i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului să se întoarcă. Indiferent care va fi evoluţia sa în emisiunea-concurs de la Pro Tv, Loredana are un viitor asigurat ca artist. Are deja o trupă de pop-rock, intitulată „Life on Mars", cu care cântă prin cluburile din capitală. În plus, joacă la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Naţional de Operetă. „Eu îmi trăiesc deja visul", a declarat Loredana Căvăşdan, pentru „Adevărul".

Un alt orădean cu şanse la „Vocea României“

A doilea orădean din concursul „Vocea României" este Robert Patai. Acesta are 33 de ani, s-a mutat recent în capitală şi concurează în echipa lui Horia Brenciu, pe care l-a impresionat cu felul în care a interpretat, la audiţiile pe nevăzute, melodia „Purple Rain", a celebrului Prince. Robert se va „duela" pentru şansa sa la celebritate, în cadrul emisiunii de săptămâna viitoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite