Astrologul Livia Tăutu a prezis că Oradea va avea noroc la bani anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii oraşului vor avea de înfruntat tensiunile de la serviciu şi oboseala în 2010. Adevărul de Seară vă prezintă în ultima zi a anului horoscopul oraşului, realizat special pentru cititorii noştri de astrologul Livia Tăutu.

Anul 2010 va fi un an al provocărilor pentru Oradea, şi bineînţeles pentru cei care locuiesc aici. “Avem în tema Oradiei, zodiac Vărsător, planeta Marte în aspect de opoziţie până în iunie 2010. Acest lucru va aduce locuitorilor oraşului tensiuni la serviciu, senzaţia de oboseală şi greutăţi în gestionarea diferitelor activităţi zilnice”, a spus astrologul Livia Tăutu. Ea adaugă că vor trebui găsite puncte clar stabilite cu privire la bani, pentru că în 2010 oraşul va avea noroc la bani. “Sunt şanse să se obţină sponsorizări sau donaţii, care vor ajuta oraşul. Putem spune că 2010 este un an al unor mari schimbări, cu multe provocări  chiar şi în oraşul nostru”, a subliniat Tăutu.

Edilii trebuie să fie atenţi la bani

Potrivit astrologului, Oradea va fi vedetă în casa a doua a marelui noroc, Jupiter, casa banilor. Datorită acestui lucru, reprezentanţii administraţiei locale vor trebui să fie foarte atenţi la distribuirea banilor, care trebuie făcută cu mare băgare de seamă. “Oraşul nostru este situat în Nord-Vestul României, fiind aşezat pe cele două maluri ale Crişului Repede, râu care împarte judeţul în aproximativ două părţi egale. Această poziţie geografică a stimulat şi va stimula în continuare evoluţia oraşului şi a celor care trăiesc aici”, a mai spus Livia Maria Tăutu, astrolog.

2009, an decisiv pentru Oradea

„Oradea l-a avut pe Jupiter în Vărsător, în conjuncţie, împreună cu planeta Neptun, ceea ce reprezintă iubirea divină, spiritualitatea supremă. O astfel de întâlnire între cele două planete poate avea loc numai de şase ori în o mie de ani. Puţini au putut trăi acest mare eveniment, care cu siguranţă a dus la realizarea şi hotărârea multor lucruri bune pentru oraş, a unei baze solide de viitor pentru 12 ani”, a mai spus  astrologul bihorean.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite