Oradea s-a transformat în piață de desfacere pentru traficanții de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Oradea au prins în flagrant trei bărbați care încercau să comercializeze droguri de mare risc. Doi dintre ei ofereau spre vânzare cannabis în parcarea unui centru comercial.

Primul care a ajuns în atenția polițiștilor a fost Boszak Janos. La sfârșitul anului trecut, bărbatul a fost reținut la frontieră, după ce se întoarcea de la Budapesta. "Suspectul avea asupra sa 22 grame de cocaină, drog pe care îl cumpărase din Budapesta", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor. Potrivit anchetatorilor, Boszak intenționa să vândă cocaine contra sumei de 1.300 euro, bani pe care dorea să îi reinvestească în același tip de afaceri. Bărbatul de 38 ani este judecat în stare de libertate pentru trafic internațional de droguri.

"Afaceri" cu cannabis întrerupte de polițiștii antidrog

În cursul lunii ianuarie, polițiștii antidrog i-au prins în flagrant pe Kovacs Csaba și Bara Norbert în timp ce încercau să vândă 46 gramje cannabis în parcarea unui centru comercial din Oradea. "S-a stabilit că drogurile au fost achiziționate din Spania, de la un prieten al celor doi tineri", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor. Kovacs Adalbert avea misiunea de a procura drogurile pe care Kovacs Csaba și Bara Norbert trebuiau să le vândă în România. Din grupul infracțional mai făceau parte și doi consumatori de droguri. Aceștia au sancționați cu amendă administrativă, iar ceilalți trei au fost arestați pentru trafic de droguri. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți riscă până la 20 ani de închisoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite