Pe două roţi prin Oradea, pe o pistă de biciclişti realizată din fonduri nerambursabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pista de biciclişti va lega Calea Borşului de Cartierul Nufărul
Pista de biciclişti va lega Calea Borşului de Cartierul Nufărul

Orădenii vor putea în curând să străbată oraşul pe bicicletă, fără a intra în traficul rutier, pe o pistă pentru biciclişti. Consiliul Local şi-a dat avizul favorabil pentru realizarea unei piste pentru biciclişti, care va lega Calea Borşului de cartierul Nufărul, pe ruta Calea Borşului - Calea Oneştilor - Calea Aradului - str. Făgăraşului - Cartierul Nufărul.

După cum informează Biroul de presă al Primăriei Oradea, proiectul se vrea a fi atât o alternativă la transportul public în comun, cât şi o alternativă la transportul rutier. Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională va realiza proiectul pentru accesarea de fonduri nerambursabile în cadrul „Programului de realizare a unor piste pentru biciclişti". Proiectul urmează să fie depus până la data de 20 august 2011 la Administraţia Fondului pentru Mediu.

Studiul de fezabilitate şi documentaţia solicitată prin ghidul de finanţare vor costa 50.000 de lei fără TVA, în timp ce pentru finanţarea propriu-zisă a proiectului, Primăria Oradea va contribui cu 10% din costul total.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite