Oradea: Un băiat de trei ani şi jumătate a fost găsit înecat în Crişul Repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul micuţului a fost scos la mal
Trupul micuţului a fost scos la mal

Cadavrul unui băieţel în vârstă de trei ani şi jumătate ani a fost scos din Crişul Repede, vineri, în Oradea, după ce o femeie l-a observat plutind deasupra apei şi a sunat la 112.

Maiorul Florin Zoicaş, ofiţer de relaţii cu presa la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, a declarat că o femeie a observat cadavrul băieţelului plutind în apă, pe Crişul Repede, şi a alertat autorităţile, scrie Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu barcă şi un echipaj SMURD.

Echipajul SMURD a încercat să îl resusciteze pe copil timp de aproximativ 15 minute, dar fără rezultat. Medicii au stabilit că băiatul era înecat de mai bine de o oră.
Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili atât identitatea băiatului, cât şi modul în care s-a înecat acesta.

Potrivit agentului principal Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, în timp ce poliţiştii făceau cercetări pentru a afla identitatea copilului, la 112 a sunat chiar tatăl băiatului, care a anunţat dispariţia acestuia.

"La o jumătate de oră, în timp ce echipajele de intervenţie scoteau din apă trupul neînsufleţit al copilului, printr-un un alt apel primit la 112 tatăl victimei anunţa dispariţia de acasă a micuţului. După semnalmentele transmise de părinte, poliţiştii prezenţi la locul tragediei au stabilit că victima, iniţial neidentificată, este copilul dispărut de acasă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului şi a modului în care copilul a ajuns nesupravegheat pe malul Crişului", a declarat Ioana Lascău.

Conform acesteia, familia băieţelului locuieşte în zonă, la doar câteva sute de metri de locul accidentului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite